\

5 Συνθήκες για μία Ευτυχισμένη Ζωή

image

Τι σημαίνει για σένα ευτυχία;

Η ευτυχία είναι μία αρκετά αφηρημένη έννοια, την οποία ο καθένας ερμηνεύει και αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Με άλλα λόγια, ο καθένας με βάση τις εμπειρίες και τα βιώματά του ορίζει διαφορετικά την ευτυχία. 

Όπως έχει αναφέρει και ο Αντρέ Ζιντ (Γάλλος συγγραφέας), “Δεν μπορούμε να ορίσουμε την ευτυχία. Μπορούμε μόνο να μιλήσουμε για αυτό που την καταστρέφει και για αυτό που τη δημιουργεί”

Αναμφίβολα κάθε άνθρωπος αποζητά μία ευτυχισμένη ζωή. Πολλοί είναι εκείνοι όμως που απλά περιμένουν να έρθει η ευτυχισμένη ζωή που έχουν ονειρευτεί χωρίς να προσανατολίζουν τις σκέψεις και τις πράξεις ως προς αυτή. 

Πώς θα αποκτήσεις μία ευτυχισμένη ζωή;
Παρακολουθώντας το μάθημα της Younique Life Academy, “5 Συνθήκες για μία Ευτυχισμένη Ζωή”.

Το συγκεκριμένο μάθημα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν μία ευτυχισμένη ζωή!

Αποτελείται από 5 ενότητες, οι οποίες είναι βιντεοσκοπημένες και μπορείς να τις παρακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς και από οποιοδήποτε μέρος. Ακόμα, θα λάβεις ένα workbook το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις και στην πράξη τις 5 συνθήκες μίας ευτυχισμένης ζωής.

Σε κάθε ενότητα αναλύεται μία από τις πέντε συνθήκες οι οποίες συνδυαστικά θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσουν να έχεις ανάπτυξη, ευημερία, επιτυχία και το σημαντικότερο, να αποκτήσεις μία ευτυχισμένη ζωή. 

Ποιες είναι οι 5 συνθήκες της ευτυχισμένης ζωής; 
Οι 5 συνθήκες που συνδυαστικά μπορούν να σε οδηγήσουν σε μία ευτυχισμένη ζωή είναι οι παρακάτω:

  • Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση
  • Έλεγχος της ζωής σου
  • Διαπροσωπικές σχέσεις
  • Δύναμη της σκέψης και του νου
  • Στόχοι και σκοποί
  Τι περιλαμβάνει το μάθημα;

  Στην αρχή του μαθήματος, θα κληθείς να βαθμολογήσεις τον εαυτό σου για κάθε συνθήκη που σηματοδοτεί μία ευτυχισμένη ζωή. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να αξιολογήσεις τις ικανότητες που έχεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στη συνέχεια, μέσω της θεωρίας που αναλύεται σε κάθε ενότητα αλλά και μέσω των ασκήσεων που περιλαμβάνονται στο workbook, θα έχεις τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται κάθε συνθήκη. Ακόμα, μέσω πρακτικών ασκήσεων θα μπορείς πλέον να εφαρμόσεις την θεωρία σε κάθε κατάσταση της ζωής σου και να εξελίξεις κάθε συνθήκη, ώστε να αποκτήσεις μία ευτυχισμένη ζωή. 

  Στο τέλος, του μαθήματος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

  Θα σε ενδιέφερε να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν κι εκείνοι μία ευτυχισμένη ζωή; 
  Αν σε ενδιαφέρει να εξελιχθείς περαιτέρω και να μπορείς να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους ώστε να έχουν και εκείνοι μία ευτυχισμένη ζωή, τότε μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιες συναντήσεις που πραγματοποιούνται είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά ώστε να εξοπλιστείς με ακόμη περισσότερα εφόδια και να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και τους ανθρώπους γύρω σου. Στο τέλος των συναντήσεων και με την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων θα είσαι σε θέση να λάβεις το σχετικό Certificate και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου. 

  Θέλεις να αποκτήσεις μία Ευτυχισμένη Ζωή; Ξεκίνα σήμερα το μοναδικό μάθημα της Younique Life Academy και δημιούργησε τη ζωή που ονειρεύεσαι!

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Φόρμα Επικοινωνίας


  Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!