Άννα Μαρία Γατανά

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Μαρτίου 2014, ακόμη το θυμάμαι, όταν η μητέρα μου έπειτα από πολλές συνεδρίες με έναν ψυχολόγο τότε, αποφάσισε να δοκιμάσει έναν άλλο δρόμο και γνώρισε την Έλενα και τον Μισέλ. Οι συνεδρίες μαζί τους την έκαναν να δει μεγάλη διαφορά στην ζωή της άμεσα, οπότε και ξεκίνησε να προσπαθεί να με πείσει να αρχίσω και εγώ, γνωρίζοντας ήδη πλέον εκείνη ότι θα με βοηθούσαν πολύ. Εγώ βέβαια μη θέλοντας να αλλάξω την ρουτίνα μου με την τότε ψυχολόγο μου, το αρνήθηκα ξεκάθαρα. Με τα πολλά και με τα λίγα, έπειτα από λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε και με έπεισε να βγούμε τουλάχιστον για έναν καφέ με την Έλενα, απλά να την γνωρίσω. Από την πρώτη στιγμή που την είδα  μου έβγαλε κάτι πολύ οικείο, κάτι που  η μαμά μου το κατάλαβε αμέσως, γι αυτό και μας άφησε μόνες μας (και καλά είχε να πάει σε μία δουλειά). Όταν μείναμε μόνες μας αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα θέματα και έτσι ούτε που κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα. Μετά από λίγο επέστρεψε και η μαμά μου και τότε η Έλενα με ρώτησε αν ήθελα να κλείσουμε ένα ραντεβού να πάω στο γραφείο τους και να μου αναλύσει το τεστ προσωπικότητάς μου για να δούμε που βρίσκομαι. Εγώ δέχτηκα κατευθείαν! 

Πήγα, το έκανα και όταν έφυγα από εκείνη την πρώτη συνεδρία, συνειδητοποίησα ότι όση ώρα μιλούσαμε, της είχα πει πράγματα που σε άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να τα πω, ποτέ σε κάποιον που γνώριζα για πρώτη φορά . 
Έτσι ξεκίνησα και εγώ να κάνω συνεδρίες με την Έλενα και το Μισέλ. Από τον πρώτο καιρό κιόλας είδα τεράστιες διαφορές για το πως ή το ποια ήταν η Άννα Μαρία συγκριτικά με το πριν τους γνωρίσω. Πραγματικά χαίρομαι που η μαμά μου επέμενε για αυτή την γνωριμία. Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι που πάντα ήταν και είναι εκεί για μας, που με ενθαρρύνουν, που μου μάθανε να με αγαπώ, να μου αρέσει και να σέβομαι αυτό που είμαι. 
Σας ευχαριστώ, λοιπόν, που με πιάσατε απ’ το χέρι και μου δείξετε πως θα βγω από αυτό το σκοτεινό κόσμο που ζούσα και φοβόμουν κάποτε, που με καταλαβαίνετε χωρίς να κρίνετε τα λάθη μου, που με ακούτε, που πιστεύετε σε μένα όταν εγώ ίδια δεν το κάνω, που δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες μου και να συζητήσετε τους φόβους μου, που φυλάξατε τα πιο σκοτεινά μου μυστικά. 

Είμαι απίστευτα ευγνώμων που σας γνώρισα, είστε αυτοί που με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω πόσο όμορφος, χαρούμενος και γεμάτος υπέροχες εμπειρίες είναι ο κόσμος μας. Θα μου πείτε αυτη είναι η δουλειά μας, εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι! Δεν σας βλέπω πια σαν τους δύο Life Coach μου, αλλά σαν δύο μέλη της οικογένειας μου που έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και  της ζωής μου τα τελευταία επτά χρόνια !!! 
Είστε οι καλύτεροι και σας αγαπώ πολύ! 

Σχετιζόμενα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!