Άννα Παγιαζήτη

Πριν από ένα χρόνο και κάτι η επιθυμία μου για αυτοβελτίωση και για γενικότερη βελτίωση του τρόπου ζωής μου με οδήγησαν στην πόρτα της Έλενας και του Michel. Η μητρότητα, χτυπώντας μου την πόρτα, έφερε μαζί της καταστάσεις του παρελθόντος που έπρεπε να ξεπεράσω προκειμένου να πετύχω τον υψηλότερο μου στόχο, να γίνω μια σωστή μητέρα για το παιδί μου, γιατρεύοντας το τραυματισμένο παιδί που είχα μέσα μου. Μέσα λοιπόν από μια κουβέντα, με ένα από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα, αποφάσισα να ξεκινήσω κάποιες προσωπικές συνεδρίες, καθώς και σεμινάρια μαζί τους.

 Ήταν από τις σοφότερες αποφάσεις της ζωής μου. Μέσα απ’ όλο αυτό το χρόνο που περάσαμε μαζί ανακάλυψα πράγματα που δεν ήξερα για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Έμαθα να με αγαπώ, να δείχνω καλύτερα την αγάπη μου, να βάζω στόχους, να είμαι πιο ήρεμη. Μπορώ να διαβάζω καλύτερα τους ανθρώπους γύρω μου και αντιδρώ πιο ψύχραιμα σε καταστάσεις δύσκολες που πριν αδυνατούσα να χειριστώ. Οι σχέσεις μου είναι πιο υγιείς και η τοξικότητα που λάμβανα από το περιβάλλον μου έχει εξαλειφθεί στον βαθμό που είναι εφικτό. Χαίρομαι τη ζωή περισσότερο από πριν. Βρήκα την ενέργεια μου, το χαμόγελο μου.

 Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου αυτούς του δυο ανθρώπους που δίνουν απλόχερα καλοσύνη και θετική ενέργεια σε όποιον τη χρειάζεται.

 Τέτοιοι άνθρωποι κάνουν το κοινωνικό σύνολο να ευημερεί και όποιος τους γνωρίσει μόνο προς το καλύτερο μπορεί να πάει η ζωή του. 

Συνεχίστε το ΕΡΓΟ σας αγαπημένοι Έλενα και Michel! 

Σας αγαπάμε!

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Άννα Παγιαζήτη 


Σχετιζόμενα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!