\

Career Coaching

image

“Όταν η εργασία είναι χαρά, η ζωή είναι ωραία. Όταν η εργασία είναι καθήκον, η ζωή είναι σκλαβιά”, Μαξίμ Γκόρκι (Ρώσος συγγραφέας).

Βρίσκεσαι σε μία θέση η οποία δεν σε ικανοποιεί πλήρως; Αναρωτιέσαι αν έχεις επιλέξει τη σωστή επαγγελματική κατεύθυνση; Φοβάσαι να αλλάξεις επάγγελμα ή επαγγελματικούς στόχους;

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να ανακαλύψεις από πολύ μικρή ηλικία ένα επάγγελμα το οποίο θα κάνεις για μία ολόκληρη ζωή. Πολλές φορές μάλιστα, μπορεί να πιστεύεις ότι σου ταιριάζει ένα επάγγελμα αλλά στην πορεία να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάτι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν, ωστόσο, και φορές που έχεις ονειρευτεί την επαγγελματική σου πορεία και εξέλιξη αλλά κάτι φαίνεται να σε κρατάει πίσω.

Σε ποιους, λοιπόν, απευθύνεται το Career Coaching;

Το Career Coaching απευθύνεται σε όποιον θέλει να αλλάξει την επαγγελματική του πορεία ή να αλλάξει την καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανθρώπους που:

       Θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά

       Θέλουν να κάνουν μία επαγγελματική αλλαγή

       Θέλουν να κάνουν μία στροφή στην καριέρα τους

       Θέλουν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον

       Θέλουν να αντλούν ευχαρίστηση και χαρά από την εργασία τους

       Θέλουν να βρουν δουλειά στον κλάδο τους

Τι θα αποκομίσεις από το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Μέσω του Career Coaching θα αυξήσεις και θα βελτιώσεις την αυτοεπίγνωσή σου και, κατά συνέπεια, θα μπορέσεις να έχεις πιο ξεκάθαρη και ισχυρή αίσθηση του ποιος ακριβώς είσαι μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Ακόμα, μαζί θα θέσουμε ξεκάθαρους και πιο συγκεκριμένους εργασιακούς στόχους και θα αναπτύξουμε την αποφασιστικότητά σου σε εργασιακά ζητήματα.

Απόκτησε την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!