\
image

Mastermind Business Group

image

“Σκέψου, λοιπόν, και το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις πιο πλούσιος - τουλάχιστον σε γνώση και αυτογνωσία, επειδή η σκέψη είναι το μοναδικό πράγμα πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Το μυαλό σου είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις,” - Napoleon Hill (Αμερικανός συγγραφέας)

Σίγουρα όλοι θέλουν να γίνουν πιο πετυχημένοι. Είτε αυτό σημαίνει να εξελίξουν κάποιες δυνατότητες που έχουν, είτε να κάνουν το επόμενο βήμα στην επαγγελματική τους πορεία. 

Ωστόσο, πολλές φορές κάθε άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με κάποια εμπόδια, τα οποία άλλοτε υπερνικά ενώ άλλες φορές νιώθει ότι αυτά τα εμπόδια δεν θα τον αφήσουν να κατακτήσει τις φιλοδοξίες του.

Τι γίνεται όμως όταν πολλά μυαλά και διαφορετικοί τρόποι σκέψης συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο;

Τότε, έχουμε τη δημιουργία του YOUnique Mastermind Business Group.

Σκοπός του Mastermind Business Group είναι η ένωση δύο ή περισσότερων ατόμων με κοινές φιλοδοξίες, ώστε να δημιουργηθεί ένας διάλογος μέσω του οποίου θα πραγματοποιείται ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και ιδεών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη όλων των μελών της ομάδας. 

Με άλλα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα Mastermind Group είναι μία συνάντηση μυαλών. Όπως έχει αναφέρει και ο Napoleon Hill, ένα Mastermind Group αποτελεί στην ουσία μία μέθοδο οργάνωσης χρήσιμων πληροφοριών σε ένα μέρος, δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες σε όλα τα μέλη της ομάδας.

To Younique Mastermind Group έχει στόχο την αλληλεπίδραση των ανθρώπων κάθε ομάδας, ώστε να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους

Τι θα σου προσφέρει η συμμετοχή σου στο YOUnique Mastermind Business Group;

Τα οφέλη της συμμετοχής στο Mastermind Group μας είναι απεριόριστα

Μερικά από τα οφέλη που θα έχεις ως μέλος του YOUnique Mastermind, είναι τα εξής:

  • Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς κάθε σου ιδέα. Είτε θέλεις να εξελίξεις την επαγγελματική σου πορεία, είτε είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις μία δική σου επιχείρηση, θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς τις ιδέες σου και να δεις πώς τις εκλαμβάνουν οι γύρω σου. Με αυτό τον τρόπο, κάποιο άλλο μέλος της ομάδας ενδεχομένως να σου δείξει έναν άλλο τρόπο σκέψης ή ακόμα και να ενισχύσει περαιτέρω την αρχική σου ιδέα και στρατηγική ώστε να είναι πιο σίγουρη η επιτυχία σου.
  • Θα ενισχύσεις και θα εξελίξεις τις δυνατότητές και δεξιότητές σου. Σε κάθε Mastermind Group της YOUnique Life Academy, θα βρει κανείς επαγγελματίες σε διάφορα επίπεδα ιεραρχίας και με διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις τακτικές που χρησιμοποιεί αλλά και να δουλέψει τις αδυναμίες του. Μία Mastermind ομάδα θα σε βοηθήσει σίγουρα να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και τις εκάστοτε προκλήσεις και δυσκολίες, ώστε να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος και να διευρύνεις αφάνταστα τους ορίζοντές σου.
  • Θα έχεις τη στήριξη όλης της ομάδας. Σκοπός του Younique Mastermind είναι να παρέχει στήριξη σε όλα της τα μέλη. Συνεπώς, στα πλαίσια της ομάδας κάθε μέλος θα χαρεί και θα γιορτάσει την επιτυχία του άλλου, ενώ σε περίπτωση που κάτι δεν έχει την κατάληξη που είχες ονειρευτεί, θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να φτάσεις τον τελικό σου στόχο. 

Θέλεις να ξεκλειδώσεις όλες σου τις δυνατότητες και να γίνεις μέλος του Younique Mastermind Group; 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!