\

Δια Ζώσης Σεμινάρια

Θέλεις να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια; Θέλεις να διαβείς το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Θέλεις να έχεις μία θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου; Θέλεις να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια και να πετύχεις τους στόχους που πάντα ονειρευόσουν;

Στη Younique Life Academy πραγματοποιούμε δια ζώσης σεμινάρια τα οποία έχουν ως στόχο την προσωπική αλλά και κατά συνέπεια την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Βασικό μας μέλημα είναι να σου μεταφέρουμε τεχνικές και επιβεβαιωμένες πρακτικές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στη ζωή σου συνολικότερα. Ωστόσο, δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτά. Επιδιώκουμε και το διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς θεωρούμε ότι η διαδραστικότητα ένα από τα βασικά στοιχεία που καθιστούν ένα σεμινάριο αποτελεσματικό αλλά και παράλληλα ευχάριστο.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Η διάρκεια και ο αριθμός των συμμετοχόντων διαφέρουν ανά σεμινάριο και εξαρτώνται από την εκάστοτε θεματική ενότητα.

Ακολουθούν μερικές από τις θεματικές ενότητες των σεμιναρίων μας:

       Αποτελεσματική Επικοινωνία

       Έξυπνη Στοχοθεσία

       Αυτοβελτίωση

       Απαλλαγή από το άγχος και την ανησυχία

       Τρόποι αντιμετώπισης των τοξικών ανθρώπων

       Τρόποι για να νικήσεις την αμφιβολία και την αυτο-αμφισβήτηση

       Πώς θα πάρεις τα ηνία της ζωής σου

Ανακάλυψε όλα τα επερχόμενα σεμινάρια και κλείσε τη θέση σου!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!