Άννα Πέτρου

 "Αγαπημένοι μου Έλενα και Michel,

Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων που σας έχω στη ζωή μου, που σας γνωρίζω έστω και εξ αποστάσεως. 

Το διάστημα που είχα επικοινωνήσει πρώτη φορά μαζί σας, ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορούσα να συζητήσω αυτά που είχα μέσα μου, γιατί πίστευα πως θα με θεωρούσαν υπερβολική και πως δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι κλπ. Μιλώντας όμως μαζί σας, ένιωσα από την πρώτη κιόλας φορά, πως επιτέλους μπορώ να πω σε κάποιον όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου, χωρίς να με κρίνει, κάποιον που θα τα δει όλα αντικειμενικά και θα μπορέσει να με βοηθήσει.

Εκτός από αυτό όμως, που δεν ήταν καθόλου ασήμαντο, οι γνώσεις, η πείρα αλλά και ο επαγγελματισμός σας, κάνουν όλα αυτά που αντιμετωπίζω στη ζωή μου να φαίνονται εύκολο να διαχειριστούν.

Μαζί σας έκανα βήματα που πάντα ήθελα αλλά ποτέ πριν δεν τολμούσα να κάνω. Δεν μπορούσα πότε να φανταστώ πως θα έβρισκα το θάρρος να ρισκάρω και να πετύχω οτιδήποτε από όλα αυτά που έχω τώρα πετύχει σε κάθε τομέα της ζωής μου - επαγγελματικής, προσωπικής κα- εάν δεν ήσασταν εσείς.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για όλο τον χρόνο, την φροντίδα που και εκτιμώ βαθύτατα, την ειλικρινή αγάπη και το ενδιαφέρον σας, σας ευχαριστώ για όλα!

Θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγμή να σας συναντήσω και από κοντά.

Το πρώτο πράγμα που θα έκανα σίγουρα, θα ήταν μια μεγάλη αγκαλιά.

Έχετε ολη μου την αγάπη και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.♥️""

Σχετιζόμενα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!