\

Έλενα Αλεβιζοπούλου - Life, Business, Career & Relationship Coach

image

Η Έλενα εργάζεται τα τελευταία 31 χρόνια ως Life, Business, Career & Relationship Coach.

Έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό σεμιναρίων και μαθημάτων, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Αμερική, Δανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο), σε θέματα αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και mentoring.

Έχει αριστεύσει στο πρόγραμμα “Life Coaching 101” του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Universal Class με την πιστοποίηση του IACET! Αποφοίτησε το Νοέμβριο του 2015 με άριστα 97%!

Είναι πιστοποιημένη Leadership Coach από το αντίστοιχο τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄όπου και αποφοίτησε με άριστα 96,5%.

Είναι Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Life Coach (International Association of Professional Life Coaches). 

Είναι Ιδρυτικό μέλος της Mentoria καθώς και μέλος του WHOISWHO GREECE – Βιογραφίες Διαπρεπών Ελλήνων. 

Το motto της Έλενας είναι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην έχει λύση». Έχοντας αυτό σα γνώμονα, πορεύεται και κάνει όλους τους ανθρώπους που την επισκέπτονται να βρίσκουν τις λύσεις και τις πορείες που θα τους οδηγήσουν στον στόχο παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια!

Ακόμα, έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε μία σειρά διαλέξεων στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου «Δύναμη Ζωής».

Έχει βοηθήσει επί σειρά ετών σημαντικό αριθμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων να ορθοποδήσουν, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν. Έχει καθοδηγήσει αξιόλογο αριθμό ατόμων (πάνω από 5.000) να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την εργασία τους, την καριέρα τους, τη σχέση τους, την οικογένειά τους και τη ζωή τους ολόκληρη. Έχει διοργανώσει σειρές σεμιναρίων με μεγάλη συμμετοχή και απήχηση. Μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 1.500 άτομα έχουν εκπαιδευτεί μέσω των σεμιναρίων & διαλέξεων της στις βασικές αρχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στους βασικούς κανόνες της επιτυχίας.

Τέλος, έχει διακριθεί για την στήριξη και την εποικοδομητική συμβούλευσή της σε σημαντικά άτομα των γραμμάτων και των τεχνών. Πιο συγκεκριμένα, ειδική μνεία ευχαριστιών έχουν κάνει στο πρόσωπο της Έλενας οι εξής καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές και επιστήμονες: o Αναστάσης Μαρασλής στο βιβλίο του «Η σιωπή των Ανδρών», ο Νίκος Σταματιάδης στο βιβλίο του «Το ημερολόγιο ενός Αχινού», η Μαριάννα Κουμαριανού στην ποιητική συλλογή «Τόπος στη Γαλήνη» καθώς και ο ιατρός Δημήτρης Τσουκαλάς στο βιβλίο του «Πώς να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία».

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!