\

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

image

“Ο τρόπος που επικοινωνούμε με τους άλλους και με τον εαυτό μας είναι καθοριστικός για την ποιότητα της ζωής μας”, Antony Robbins (Αμερικανός συγγραφέας, ομιλητής και coach).

Η επικοινωνία αποτελεί τη βάση για κάθε ανθρώπινη σχέση, είτε είναι επαγγελματικής είτε προσωπικής φύσεως.

Τι ορίζεται ως επικοινωνία;

Η επικοινωνία είναι η διαδικασία ανταλλαγής σημάτων, δηλαδή πληροφοριών, μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων. Μέσω της επικοινωνίας μεταβιβάζονται πληροφορίες, συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και προβληματισμοί από τον πομπό στον δέκτη.

Η αποτελεσματική, όμως, επικοινωνία είναι πολλά περισσότερα από την απλή ανταλλαγή πληροφοριών. Αφορά την κατανόηση των προθέσεων και των συναισθημάτων που κρύβουν οι πληροφορίες. Συνεπώς, η αποτελεσματική επικοινωνία δεν έγκειται μόνο στη σωστή μετάδοση του μηνύματος αλλά και στην προσοχή που δίνουμε όταν κάποιος μας μιλάει. Η αποτελεσματική επικοινωνία εξάλλου, είναι το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο σωστός τρόπος επικοινωνίας και ποια είναι η σωστή στιγμή για να επικοινωνήσεις σε κάποιον αυτά που επιθυμείς; Έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν φορές που νιώθεις ότι δεν καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με κάποιον;

Τότε είσαι στο σωστό μέρος. Η επικοινωνία είναι μία δεξιότητα την οποία μπορείς να μάθεις, να εξελίξεις και να εξασκήσεις.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, λοιπόν, θα μάθεις όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Θα εφοδιαστείς με εργαλεία ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις διαφορετικά και να επικοινωνείς με τον απαιτούμενο τρόπο για κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Ήρθε η στιγμή να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες!


Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!