Γρηγόρης Άννα

Από τη πρώτη κιόλας επαφή με την Έλενα και τον Michel, καταλάβαμε πόσο ξεχωριστοί και αξιόλογοι άνθρωποι είναι μέσα από την εμπιστοσύνη αλλά και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει. Από τα σεμινάρια τους αλλά και από τα προσωπικά ραντεβού µαζί τους έχουμε αποκομίσει πολλά και χρήσιμα εφόδια για το μέλλον. Με τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής, το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας  που εκτός από αναπόφευκτα είναι και αρκετά έντονα, αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που αναζητήσαμε βοήθεια στα πρόσωπα της Έλενας και του Michel. 

Mε τις “συμβουλές” τους έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε τη ποιότητα της ζωής μας βλέποντας τις καταστάσεις της καθημερινότητας από μια διαφορετική πιο θετική οπτική γωνιά. 

Είμαστε - πλέον - πιο ικανοί να εντοπίσουμε ένα πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε, αλλά και να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας ώστε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση µας. 

Αυτό που αποτέλεσε στοιχείο θαυμασμού και πώλο έλξης για µας είναι η θετικότητα και η αισιοδοξία που εμπνέουν αλλά και η ικανότητα τους να τα µεταδίδουν στους ανθρώπους που τους συναναστρέφονται.

Σας ευχαριστούμε θερμά!!!   

Γρηγόρης Άννα


Σχετιζόμενα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!