MASTERCOURSE για τις ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Ο μαγικός Κήπος - Κατέκτησε την Τέχνη των Πεποιθήσεων!

Καλώς ήρθες στο Mastercourse της YOUnique Life Academy, ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου για πάντα.

Ανάμεσα στα θορυβώδη και ανηδονικά τοπία της καθημερινής ζωής, βρίσκεται ένας μυστικός κήπος. Είναι κρυμμένος μέσα στο μυαλό σου και συνοδεύεται από πλούτο και  αμύθητους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

Φαντάσου το μυαλό σου σαν έναν καταπράσινο κήπο, γεμάτο με την ομορφιά των ατελείωτων, άπειρων δυνατοτήτων. Στην καρδιά του κήπου βρίσκεται ένας κρυμμένος θησαυρός - ο πυρήνας της ύπαρξής σου, η εγγενής και αδιαπραγμάτευτη αξία σου. Ωστόσο, αυτός ο κήπος συχνά καλύπτεται από τα κατάφυτα ζιζάνια των περιοριστικών πεποιθήσεων, απ’ όλες αυτές τις ενοχλητικές αμφιβολίες που κάποιοι έχουν άθελά τους σπείρει και που σε εμποδίζουν να αναγνωρίσεις την δύναμη σου και την πραγματική σου αξία.

Ξεκίνησε σήμερα μαζί μας μια περιπέτεια προσωπικής αποκάλυψης και ανακάλυψης!

Σε αυτό το συναρπαστικό Mastercourse, σε προσκαλούμε να φορέσεις τα γάντια και το καπέλο της κηπουρικής και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι μέσα σου. Θα αποκαλύψεις τις ρίζες των περιοριστικών σου πεποιθήσεων, αυτών των ύπουλων ενόχων, που σε κρατάνε  πίσω εδώ και πολύ καιρό. Με την καθοδήγηση των δυο ταλαντούχων coaches, της Έλενας και του Michel, αλλά και με την αξιοποίηση της δυναμικής της ομάδας, θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ξεριζώσεις αυτές τις αποδυναμωτικές βαθιές σκέψεις, επιτρέποντας στον εσωτερικό σου κήπο να ανθίσει.

Θα μάθεις:

  Πως να εντοπίζεις και να προσδιορίζεις ξεκάθαρα τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις: Θα ερευνήσουμε βαθιά στο υποσυνείδητό σου και θα αποκαλυφθούν οι πεποιθήσεις που εμποδίζουν την ανάπτυξή σου. Θα μάθεις την τέχνη της ενδοσκόπησης για να αναγνωρίσεις αυτά τα μοτίβα σκέψης.

 Πως να ξαναγράψεις την ιστορία σου: Θα ανακαλύψεις τη δύναμη της επαναπλαισίωσης της αφήγησής σου. Μέσω δοκιμασμένων τεχνικών, θα ξαναγράψεις τις πεποιθήσεις σου για να ευθυγραμμιστούν με την πραγματική σου αξία, ξεκλειδώνοντας μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

 Πως να καλλιεργήσεις την συμπόνια για τον εαυτό σου: Θα καλλιεργήσεις την πρακτική της συμπόνιας προς εσένα για να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου με την καλοσύνη και την κατανόηση που σου αξίζει. Θα απελευθερωθείς από τη σκληρή αυτοκριτική που σε έχει κρατήσει δέσμιο / δέσμια.

 Πως να αναπτύξεις την ανθεκτικότητα: Όπως ένας κήπος αντιμετωπίζει καταιγίδες και κακοκαιρίες, έτσι κι εσύ θα μάθεις να πλοηγείσαι στις προκλήσεις της ζωής με ευελιξία και ανθεκτικότητα. Οι νέες πεποιθήσεις σου θα γίνουν ασπίδα ενάντια στην έλλειψη πίστης σε σένα και στην αμφιβολία για τον εαυτό σου.

 Πως να φυτεύεις τους σπόρους ενδυνάμωσης: Θα αντικαταστήσεις τις περιοριστικές με ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα ανταποκρίνονται στην ολότητα και τις δυνατότητες σου. Θα δεις μπροστά στα μάτια σου τον κήπο σου να ανθίζει, καθώς θα πραγματοποιείς τα όνειρα σου και θα κατακτάς τους στόχους σου βήμα-βήμα.

 Πως να απολαύσεις την πλούσια συγκομιδή, την αληθινή σου αξία: Καθώς τείνεις προς τον εσωτερικό σου κήπο, τον ¨κήπο του καλού¨, θα ανακαλύψεις τον κρυμμένο θησαυρό - την έμφυτη αξία σου. Ζήσε την ελευθερία που πηγάζει από την αναγνώριση της αξίας σου και απόλαυσε τη ζωή στο έπακρο.

Επέτρεψε στον κήπο των δυνατοτήτων σου να ανθίσει όπως ποτέ άλλοτε. Μαζί, θα μετατρέψουμε τις αμφιβολίες σου σε σκαλοπάτια προς το μεγαλείο σου!


Δήλωσε Συμμετοχή στο Μastercourse "Ο Μαγικός Κήπος"

 Κάθε Τετάρτη 20.00 με 22.00

(εκτός της Μεγάλης Τετάρτης 1/5/24)

 Ξεκινάμε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και συνεχίζουμε για 15 εβδομάδες!

[Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024]

Διάρκεια προγράμματος 4 μήνες // 30 ώρες

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα κοστίζει - 305 ευρώ

(και συμπεριλαμβάνει την παρακολούθηση και συμμετοχή σε όλο το 4μηνο πρόγραμμα, την ψηφιακή παρουσίαση, όλες τις ασκήσεις καθώς και την πρόσβαση για ένα εξάμηνο μετά από την λήξη τού προγράμματος στα μαγνητοσκοπημένα αρχεία των συναντήσεων μας)

 το δε κόστος του προγράμματος με όλα τα παραπάνω συν το δικαίωμα εξετάσεων καθώς και την πιστοποίηση, διαμορφώνεται στα 499 ευρώ (-ΜΟΝΟ)!!!

Πληροφορίες 2114086832 ή στο 694 755 0440

Σας περιμένουμε

Οι εγγραφές ξεκίνησαν  

[Δυνατότητα δόσεων]

Οι συναντήσεις  μαγνητοσκοπούνται όλες και αποστέλλονται την επόμενη μαζί με την PDF παρουσίαση της ύλης σε όλους τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα, έτσι μπορούν και όσοι συμμετείχαν να το ξαναδούν αλλά και αν κάποιος απουσιάσει ή δεν μπορεί να συνδεθεί την ώρα της συνάντησης, έχει πάντα την ευκαιρία να το παρακολουθήσει ασύγχρονα.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν σε όλους όσους συμμετάσχουν και στείλουν ασκήσεις κι εργασίες, βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Καθώς επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα, εφόσον έχει κανείς παρακολουθήσει επιτυχώς όλο το Mastercourse και έχει συμπληρώσει όλες τις ασκήσεις, να λάβει μέρος στις εξετάσεις - μ ένα μικρό επιπλέον κόστος όπως αναφέρεται ήδη παραπάνω, και εφόσον επιτύχει, να του απονεμηθεί Certificate, σε συνεργασία με το πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης [Real school - πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΚΕΔΙΒΙΜ 1, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) ] - σε συνεργασία με την YOUNIQUE LIFE ACADEMY και την YOUNIQUE MASTERMIND!!!

Περιορισμένες Διαθέσιμες θέσεις: Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία που θα αλλάξει την οπτική σου για τη ζωή. Κλείσε τη θέση σου σήμερα! Ανακάλυψε τον πλούτο που υπήρχε μέσα σου όλο αυτό το διάστημα.

Και να θυμάσαι: ο κήπος του μυαλού σου κρατά το κλειδί για την πραγματική σου αξία. 

Ήρθε η ώρα να πιστέψεις στον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ! Η στιγμή σου είναι τώρα!

Το πιστεύεις; Έλα!!

378.20€ - 1499.00€


Περιλαμβάνει 24% ΦΠΑ

Ποσότητα:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!