\

Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο αποστολής ή παραλαβής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

Παραλαβή από τη Younique Life Academy

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας
Υμηττού 151-153,
Μετς 11633 – Αθήνα

Για την ημέρα και ώρες που μπορείτε να παραλάβετε θα σας ενημερώσουμε πρωτίστως τηλεφωνικά

Αποστολή με Courier

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με εταιρίες ταχυμετεφορών (courier) σε όλη την Ελλάδα βάση του παρακάτω πίνακα

Για αγορές έως 80,00€

Τραπεζική Κατάθεση: Κόστος Αποστολής -> 3,00€

Πληρωμή με κάρτα: Κόστος Αποστολής -> 3,00€ 

Αντικαταβολή: Κόστος Αποστολής -> 3,00€ + Κόστος Αντικαταβολής  -> 2,00€ 

Για αγορές άνω των 80,00€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά.

Αποστολές στο εξωτερικό

(α) Οι αποστολές για την Κύπρο με βάρος μέχρι και 3 κιλά επιβαρύνονται με 15 € μεταφορικά. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€/κιλό για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 3 κιλά.

(β) Για αποστολή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αξία των μεταφορικών είναι 17 € ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο είναι 25 €.

(γ) Οι αποστολές του εξωτερικού αποστέλονται με εταιρίες ταχυμεταφορών UPS - DHL ή με συμβατικό ταχυδρομείο αφού πρώτα βρεθεί η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον πελάτη μας.

(δ) Η αξία έχει υπολογιστεί για δέματα βάρους έως 2 κιλών που μπορούν να αποσταλούν σαν γράμμα για αποστολή με ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

(ε) Για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το επιπλέον κόστος είναι 3 ευρώ ανα κιλό επιπλέον των 2 αν και για μεγάλα δέματα το επιπλέον κόστος ανα κιλό μειώνεται.

(ζ) Για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και χώρες της Ευρώπης που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ακουλουθούμε τον επίσημο τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλονται σε 2-3 ημέρες από την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που χρειαστεί να προμηθευτούμε κάποιον τίτλο από την εταιρεία έκδοσης του, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται σε 3-4 ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Επικοινωνίας


Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!